niedziela, 2 kwietnia 2017

Domowe wafle z masą krówkową o smaku advocata HELIO




Dziś dla odmiany krótki przepis na domowe wafle :)

SKŁADNIKI: 

puszka masy krówkowej,
100g miękkiego masła,
opakowanie wafli tortowych

Miękkie masło należy roztrzepać robotem razem z masą krówkową, wyłożyć wafle i przechowywać najlepiej w lodówce :)

Czasem ciężko u nas dostać wafle suche zwykłe, tym razem były tylko duże okrągłe stąd wyszły takie a'la trójkąty.

13 komentarzy:

  1. MEga! Moje ulubione slodkosci :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Wafle z masą krówkową są mega słodkie....ale jakie pyyyyszne ;)
    Pozdrawiam ciepło, Agness :)

    OdpowiedzUsuń
  3. mmmm pychota :D to mi teraz smaka narobiłaś ;p

    OdpowiedzUsuń
  4. Czasami robię sobie nawet z tej samej masy :P ale staram się unikać takiego jedzenia bo dupka rośnie :D

    OdpowiedzUsuń
  5. Nie kuś bo ja wiecznej diecie hehe ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. pychotka, kiedyś bardzo lubiłam te wafle przekładane świeżymi jagodami :)

    OdpowiedzUsuń
  7. O mniam! Dawno czegoś takiego nie jadłam :P

    OdpowiedzUsuń
  8. Dawno nie jadłam takich wafelków ale chyba czas zrobić ;) Bardzo lubię ;)

    OdpowiedzUsuń
  9. Pamiętam taki wafel z dziecięcego czasu.

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję serdecznie za każdy komentarz :)

Proszę o niespamowanie linkami.

W razie pytań zapraszam do kontaktu, mój adres e-mail to rossnett2@tlen.pl

Szablon: Panna VEJJS, Wsparcie techniczne: weblove.pl